2017 Ramazanı nasıl hatırlanacak?

 2017 Ramazanı nasıl hatırlanacak?

Ramazan ayı tüm Müslümanlar için kardeşliğin, tesanütün, sevginin, merhametin, birliğin pekiştiği, samimi inananların imanlarına iman kattıkları mübarek bir aydır. İman sahibi her salih mümin Ramazan ayının sonuna ulaştığında inşaAllah Allah (cc)`ın, vicdanını güzelleştirdiğine ve nefsinin azgınlıklarından kendisini temizlediğine şahit olur. Farz kılınmış olan oruç ibadeti Müslümanlar için Allah (cc)`ın sonsuz rahmetini andıkları bir şükür vesilesidir. Yüce Rabbimiz yere, göğe ve yarattığı herşeye rahmetini yaymıştır; tüm insanları esirgeyendir, kullarını sonsuz cennet yaşamı ile ödüllendirmek için dünya hayatını bir imtihan olarak yaratmıştır. Allah (cc)`ın kullarına olan merhameti Kuran`da şöyle bildirilmiştir :

"Çünkü O, ilkin var eden, (sonra dirilterek) döndürecek olandır. O, çok bağışlayandır, çok sevendir." (Büruc Suresi, 13-14)

Merkezi New York’ta bulunan uluslararası haber sitesi Rescue News, Harun Yahya’nın 2017 Ramazanı nasıl hatırlanacak?" ” başlıklı makalesini 17 Haziran 2017 tarihinde yayınladı.

 

http://newsrescue.com/will-ramadan-2017-remembered/#axzz4kIUgQ4yW

http://www.harunyahya.com/en/Articles/250041/How-will-the-Ramadan-of-2017-be-remembered