2002 Yılından Bu Yana Harun Yahya’nın Makalelerini Düzenli Olarak Yayınlamaktadır

Kanada"da yayınlanan aylık İslami gazete The Ambition, 2002 yılından bu yana Harun Yahya"nın makalelerini düzenli olarak yayınlamaktadır. Gazetenin Ekim 2004 sayısında Harun Yahya"nın "Doğanın Size Düşündürdükleri" başlıklı makalesi birinci sayfada yayınlanmıştır. Bu makalesinde yazar, bir saman çöpünden papatyalara, kuşlardan karıncalara kadar herşeyin derin düşünmeyi gerektiren detaylarla dolu olarak yaratıldıklarını belirtmiştir. Ayrıca Harun Yahya"nın kitap tanıtımlarını içeren ilanlar da bu gazetede yer almaya devam etmektedir.
 
Ocak 2004,
"Farklı Irkların Varlığı Yaratılış Delilidir"
Kasım 2004,
"Doğanın Size Düşündürdükleri"
Kasım 2004,
"Akıl"

Mart 2004,
Çözüm Kuran Ahlakı Kitabının Tanıtımı
Ocak 2004,
Kavimlerin Helakı kitabının tanıtımı

Kanada"da yayınlanan ve Müslüman camianın yanı sıra gayri müslimler tarafından da takip edilen aylık The Ambition gazetesinde Harun Yahya"nın birçok makalesine yer verilmiştir. Okurlar gazeteye gönderdikleri mesajlarda Harun Yahya"nın makalelerini ilgiyle okuduklarını ve çok bilgilendirici bulduklarını belirtmişlerdir.

Ekim 2003 tarihinde yayınlanan bu ilanda Harun Yahya"nın İslam Terörü Lanetler, Hz. İsa Gelecek ve Evrim Aldatmacası adlı eserlerinin tanıtımı yer almaktadır.